Philadelphia!

Snart kommer jag börja skriva bloggen lite smått på engelska bara så att ni vet!
I dag har jag som sagt varit i Philadelphia hela dagen med Jessica! Det har varit en underbar dag. Dock lite för varmt för att gå runt å kolla på en massa saker men vi överlevde! Kvällen avslutades på KIWI!
Jag som inte brukar gilla hästar alls, tyckte faktiskt synd om de här!
I varje stor stad finns det ett China town!
Ett stort typ torg med en massa spelpjäser som var enorma. Förutom domino birckor fanns det chackpjäser, monopol pjäser, poker chips och nå andra marker typ!
"Gå vidare till gå"
Den obligatoriaska bilden när du är i Philly!
Vi tyckte det var konstigt att så många människor gick omkring i fontänen, en kille badade till och med! Men njag var självklart tvungen att göra det jag också eftersom att alla andra gjorde det borde de vara okej? Underbart skönt var det i alla fall för det avr lite svalkande i värmen!
Längs gatan vi gick på var det skyltar med alla länder, dock gick vi aldrig förbi Sverige :(
Inte för att jag någonsin har sett en Rocky film men...  Utanför The museum of art, där de tydligen spelat in nåt i Rycky filmen fattade det som att de sprang upp å ner för tarpporna utanför...
kvällen avslutades på det BÄSTA stället någonsin. KIWI du tar din egen frozen youghurt som ur en mjukglass manskin typ, alla spakar på bilden är en smak! Sen....
... Välj vad du vill ha i din glass, frukt, coocie dough, marsmallows, brownies...
... Välj sen strössel och vilken sås du vill ha. Sen när du ska betala väger de glassen för att få fram hur mycket den kostar. Det här stället var helt underbart! Glassen som är nyttigare än vanlig glass smakade dessutom som VANLIG GLASS!
Jag har haft riktigt roligt idag kände verkligen att jag behövde det här! Thanks girls!
Kiwi har från och med nu en stor plats i mitt hjärta!
XOXO

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0