SOVA?

Senaste vecka har jag haft sjukt svårt att somna, kan bero på att jag inte gör speciellt mycket på dagarna. Men igår var jag ju i Philly och gick hur mycket som helst ändå kunde jag inte somna förrän runt tre... Det här håller inte. Ikväll går jag till amtaffären och köper sömntabletter.. Ja de finns receptfritt i bland allt annat skit i mataffären!
XOXO

Philadelphia!

Snart kommer jag börja skriva bloggen lite smått på engelska bara så att ni vet!
I dag har jag som sagt varit i Philadelphia hela dagen med Jessica! Det har varit en underbar dag. Dock lite för varmt för att gå runt å kolla på en massa saker men vi överlevde! Kvällen avslutades på KIWI!
Jag som inte brukar gilla hästar alls, tyckte faktiskt synd om de här!
I varje stor stad finns det ett China town!
Ett stort typ torg med en massa spelpjäser som var enorma. Förutom domino birckor fanns det chackpjäser, monopol pjäser, poker chips och nå andra marker typ!
"Gå vidare till gå"
Den obligatoriaska bilden när du är i Philly!
Vi tyckte det var konstigt att så många människor gick omkring i fontänen, en kille badade till och med! Men njag var självklart tvungen att göra det jag också eftersom att alla andra gjorde det borde de vara okej? Underbart skönt var det i alla fall för det avr lite svalkande i värmen!
Längs gatan vi gick på var det skyltar med alla länder, dock gick vi aldrig förbi Sverige :(
Inte för att jag någonsin har sett en Rocky film men...  Utanför The museum of art, där de tydligen spelat in nåt i Rycky filmen fattade det som att de sprang upp å ner för tarpporna utanför...
kvällen avslutades på det BÄSTA stället någonsin. KIWI du tar din egen frozen youghurt som ur en mjukglass manskin typ, alla spakar på bilden är en smak! Sen....
... Välj vad du vill ha i din glass, frukt, coocie dough, marsmallows, brownies...
... Välj sen strössel och vilken sås du vill ha. Sen när du ska betala väger de glassen för att få fram hur mycket den kostar. Det här stället var helt underbart! Glassen som är nyttigare än vanlig glass smakade dessutom som VANLIG GLASS!
Jag har haft riktigt roligt idag kände verkligen att jag behövde det här! Thanks girls!
Kiwi har från och med nu en stor plats i mitt hjärta!
XOXO

Philly!!

Dags att åka till Philadelphia med Jessica från Tyskland! Känns skönt att få komma ut ur huset en stund. Igår kväll åkte jag Jessica och Angelika en sväng till King of Prussia. Skönt at bara snacka lite skit och strosa runt! Fick med mig ett par nya skor hem. Nu måste jag sluta shoppa för tänk OM jag ska flyga till typ Seattle, jag kommer att få betala super duper mega mycket för mina väskor! Men de e ett problem jag får lösa då!
Busig idag!
Nytt linne från American eagle!
XOXO

För alla som älskar Converse

Hittade en grymt kul hemsida där man kan göra sina egna ÄKTA Converse för runt 500 kr. Du bestämmer modell och färger/mönster själv. Nästan så att jag som inte alls gillar Converse e sjukt sugen på att göra detta!
Vill du istället ha ett par "vanliga" Converse får du betala MAX 300kr ute i butik! Det går att hitta billigare.
Så är någon intresserad utav det här hör av mig jag hjälper mer än gärna till!
Dock vet jag inte än vad frakten hem skulle ligga på men det kan man alltid kolla upp om nån e sugen!
http://www.converse.com/#/home
XOXO

:(

Jag hatar att logga in och se min sida så här

Nagelbloggar..

Jag har en hel hög med länkar till nagelbloggar. Satt och la till en del nya igår skulle öppna alla samtidigt å då kom det här meddelandet upp...
XOXO

Dåliga odds

Jag hade en familj på mitt konto idag. Verkade skit bra och allt sen var den bara borta. Jag fick reda på att de valde bort mig på grund av mina tatueringar... Fan de händer igen, jag kanske skulle ta och hyvla bort tatueringarna eller nåt för att få stanna. Jag fick också höra nyss att oddsen för mig inte e speciellt bra, jag har tatueringar och sen så är det ca 200 au pairer som är i transition och bara 80 familjer som söker en ny au pair...
Jag önskar att folk kunde bortse från mina tatueringar och verkligen se vilken bra människa jag är. Jag har hur mycket erfarenhet som helst både av små och stora barn.. Jag kan min sak även fast jag inte alltid tycker det är så roligt, men det behöver man inte prata om. Jag biter ihop och gör mit bästa ALLTID!
Jag håller väll tummarna ännu en gång att en familj ska falla för mig! Å låt de inte vara en skum familj de vill jag verkligen inte!
XOXO

Stormen är över!

Äntligen är det värsta av stormen över. Det var ganska läskigt igår kväll när man kolladed på TV och allt soppades och det ploppade upp ett meddelande om tornado varning i området där jag bor. Trots det så tyckte jag inte att det var så farligt men vad vet jag. De säger nu att det är stora översvämningar och många är utan ström. Inte vi som tur är!
Jag var vaken fram och tillbaka hela natten vågad inte riktigt somna, tror att Rebecca och resten av familjen sov i källaren eller på nedervåningden för jag hörde aldrig att dom kom upp! När jag vaknade till vid 9 var jag sjukt trött efterosm att jag inte riktigt sovit så jag besämde mig för att sova en stund till å vaknade nu klockan 12!
Måste bara säga att jag blev otroligt rörd av vad folk har skrivit till mig och brytt sig nu när stormen har varit här, det betyder sjukt mycket <3
Meddelande som stängde av alla andra TV program, då blev jag rädd!
Men nu är det värsta förhoppningsvis över!
XOXO

Lite bilder

Slänger in lite bilder precis nu när Irene är här! Jag hoppas det inte hinner bli så mörkt innan de blir som värst hade tänkt filma lite från mitt fönster!
Jag och Maria igår på puben där vi åt! Nån random kille kommer framoch frågar om han ska ta ett kort på oss tillsammans, de skulle aldrig hända i Sverige!
Ekorre!!!
Köpa eller inte? bara 31 dollar på Macys!
Grr krigsskada på mitt beeen!
Varit på salong och gjort manikyr en gång, köpte ett eget manikyrkitt och gjorde manykyr på mig själv. Sjukt vad naglarna verkligen mår bättre av det och hur mycket bättre nagellacket sitter. De lila är min nya favorit. Glittriga och de rosa 1 dollar styck = 6.50kr
Min nya favorit på Starbucks, Passion icetea
Dröjer nog ett tag innan kaffe blir en favorit. Drack bara upp halva av min Iced vanilla latte...
Nu hade jag inga mer rolig bilder jag glömmer bort hela tiden att fota. Ska försöka bli bättre. Ska också försöka få några häftiga filmer från ikväll!
XOXO

Väntan

Sormen verkar avta, MEN de som är det största problemate just nu är att det har regna sjukt mycket senaste tiden här där jag bor. Vilket betyder att marken är mycket fuktig, träderna och deras rötter detsamma. Å lite mer regn plus vind kommer göra att MÅNGA träd kommer falla. Snacka om hur många elledningar som kommer att gå av liksom. Det kommer också bli STORA översvämmningar på grund av allt vatten. Men men idag har jag i alla fall kört bil kul kul :D
Jag har inte så mycket roligt att säga just nu väntar vi bara in stormen...
XOXO

Vad jag stör mig på:

Amerikanare är dumma, de vill ha allt annorlunda än alla andra och tror att deras sätt är så mycket bättre. Här kommer några saker som jag stör mig sjukt mycket på som bara dumförklarar amerikanerna mer!
- Det finns inga symboler på vägskyltarna. Istället så står det till exempel när du ligger i en vänsterfil, där det är en pil på vägen som pekar åt vänster står det OCKSÅ på en skylt "Left lane must turn left"...
- Alla fyrvägsstopp som är överallt
- Inga rondeller bara trafikljus eller fyrvägsstopp
- De har inte samma viktsystem som oss, inget är logiskt alls
- Inte samma mät system, samma sak där inte logiskt alls
- Inte samma temperatur, bara irriterande å dumt
- Deras kalendrar börjar med söndag, veckan börjar för fan på måndagar
- Bara automat bilar, dock skönt men latheten igen?
- Det finns drive thru apotek, du lämnar in ditt recept och berättar sen när du ska komma tillbaka och hämta ut vad du nu ska ha.
- Deras apotek är som typ Åhlens fast med lite mat och sånt också
- När man ska köpa någonting finns det för mycket olika val att göra = det tar så sjukt lång tid
- De har airconditionen på så sjukt kallt så man nästan fryser ihjäl när man går in någonstans
- De har för mycket små mynt, skit jobbigt!
Just nu kommer jag inte på mer, men listan ska fyllas på. Kommer göra en lista med bra saker också men just nu kan jag inte komma på några bra saker...

Stooorm

Idag har det inte hänt mycket. Tydligen har det hänt en massa på familje fronten utan att jag märkt det. Men inget nytt som ger mig hopp. Nu säger Rebecca i alla fall att OM de skulle bli så att jag ska åka hem så kommer de inte bli nästa vecka för de kommer ge mig mer tid på grund av stormen och sen så vill de inte boka ett flyg hem på en helgdag. Det är nämligen laborday nästa helg så... Som det ser ut nu har jag i alla fall hela nästa vecka också på mig det är bra!
Var ute och åt med Maria idag trevligt! Idag har alla förberätt sig för stormen det blir bara värre och värre hela tiden. Nu är det tornado varningar också... Vi ska i alla fall "gömma" oss i källaren under stormen i morgon.
Stormen kommer inte förrän på kvällen och på morgonen ska jag och Rebecca hämta hennes bil på verkstaden. Jag ska få köra äntligen!
Snart kommer en lista på vad jag stör mig på här i USA. Ni som känner mig vet att jag stör mig på väldigt mycket saker!
XOXO

Mikaaaaelllaa

Jag har märkt en sak som är sjukt svårt varje gång, haha. De e när jag ska säga mitt namn så som de uttalar det. Ni som har hört hur de uttalar mitt namn vet hur de låter men jag får verkligen inte till det låter bara grötigt varenda gång!
Fick i alla fall prata med Veronica nyss och även fast jag inte märker det så verkar det hända grejjer. Finns nu två familjen var av den ena som jag skrev om igår med tre pojkar och en hund. Sen en annan familj med en tjej och en kille. Den sista låter mer intressant får se om dom ringer idag. Jag har redan träffat deras LCC så de känns bra hon är en bra människa!
Ikväll blir det middag hemma hos Mathilda, Carro kommer och hämtar upp mig halv 8. Fan vad jag längtar till att få köra bil!!! ha en egen bil och åka vart jag vill när jag e ledig och inte bara vara instängd!
XOXO

Irene kommer och hälsar på!

Ja men då var det bara att börja förbereda sig för hurricane Irene som är på väg hitåt...
Lördag förmiddag når Irene Philadelphia
Bilden talar för sig själv
Kan ju se de enda positiva i det här och de e ju att vi inte har en tornadovarning!
Från the weather channel
Philadelphia will likely have its wettest single month on record, breaking a record from Sep. 1999, which included heavy rain from Hurricane Floyd passing to the east.
Självklart bara för att jag är här!
Länk till The weather channel för den som bryr sig!
http://www.weather.com/weather/hurricanecentral/article/hurricane-irene-major-northeast-threats_2011-08-23

En timme i mataffären

Igår skulle jag gå till mataffären och köpa mig lite saker bl.a en tandkräm. Tror ni inte att de e frustrerande när tandkrämshyllan ser ut så här?
Vilken ska man välja liksom?
XOXO

Blööö

Idag har det inte hänt mycket, var ner på Starbucks med ett par av mina nya skor. Svettades så mycket om fötterna så de gled runt i skorna. Tur säger jag bara att skorna nästan var för små så att fötterna inte kunde glida runt för mycket!
Köpte en Iced vanilla latte.. Ja de var väll sådär drack halva å mådde sen illa en stund. Hällde ut resten!
Har inte gjort mycket annat idag ingen ny familj. Eller ja jo en med tre pojkar och en hund. Inget som jag är speciellt sugen på :(
Nu är de dags att kolla på film på on demand! Helt underbart jag älskar amerikansk TV :)
XOXO

God morgon!

Idag ska jag ta steget. Jag ska för det första ha ett par av mina nya skor på mig. Måste lära mig gå i dom. SEN ska jag köpa en kaffe på Starbucks idag faktiskt!
XOXO

Du å jag?

Inge snack om saken den som ger mig den här bilen ska jag gifta mig med!

FULL

Åhh jag blev sådär sjukt mätt (eller full som man säger här) idag igen. Det är för jobbigt! Idag orkade inte Rebecca laga mat så vi åt på Rubys. Man skulle kunna säga det som en finare hamburger restaurang. God mat var det i alla fall. Efter det så skulle jag gå till en bankomat och sätta in pengar på mitt konto men de gick inge bra. För det första hittade jag inte någon bankomat där jag trodde att den var. Så då gick jag till America eagle och shoppade lite istället!!!!!! Måste ÄLSKA. Bilder kommer sen.
På vägen hem hittade jag i alla fall bankomaten men jag kände mig så dum för att jag inte visste hur man skulle göra så jag struntade i det och gick hem istället!
Så nu ligger jag här, en film ikväll kanske?
XOXO

JOOOORDBÄÄÄÄÄÄVNING

Jag ahr för första gången i mitt liv varit med om en jordbävning! HELT sjukt jag fattade inte alls vad som hände. Låg på sängen å pratade med Maja när hela sängen plötsligt börjar skaka. Sen börjar TVn skaka och saker börjar liksom röra på sig. Jag blir helt stel och vet inte alls vad jag ska göra. Det varar inte i mer än en minut men under den minuten visste jag inte alls vad jag skulle tro!
Bara efter fem minuter är det redan på TVn och de evakuerar flera stora byggnader inne i Philly. Rebecca tycker att de !are so silly" för de e ju över nu och ingen större skada skedd.
Jag var orolig men det var en ganska häftig känsla att vara med om. Vi hade tur att den inte var speciellt stor!
5,8 på magnitudeskalan. Men den hade tydligen känts över flera delstater!
På en vecka har jag varit med om en tunderstorm utan dess like OCH en jordbävning!
XOXO

Har man tråkigt så har man

Låter mina bilder tala för sig själv...
Vänta hur gammal är jag nu igen?
Juste ja 19 år och 326 dagar gammal...

Tänker på er

Det är sjukt hur man märker nu när man är borta vilka människor som verkligen bryr sig. Vilka som är ens riktiga vänner och vilka som bara vill höra skvaller. Jag har underbara samtal med folk hemifrån jag saknar er allihopa. Jätte mycket. Idag har jag varit i USA i 3 veckor tiden har gått fort. Nu har jag bara en vecka kvar på min rematch tid. Hoppas att jag får en bra familj den här veckan. Jag vill inte alls ge upp jag vill verkligen försöka att hitta en bra familj. Gör jag inte det så kommer jag åka hem, jag skulle inte orka gå igenom samma sak igen. Då var det helt enkelt inte meningen att jag skulle vara här.
Den här veckan ska jag ge alla familjer jag matchas med en chans se allt positivt för jobbet som au pair är fan inte lätt för dom som trodde det!
XOXO

Kors i taket!

Nu har ett mirakel skett. Förra veckan fick jag en faktura från 3 på 1877kr. Jag blir tokig och undrar hur de kan ha blivit så. Jag märker att de har bytt mitt abbonnemang nästan en hel månad för tidigt. Medans jag har ringt på som vanligt i tron om att jag fortfarande hade mitt total abbonnemang.
Lite svårt att lösa det här ifrån USA men jag chansar och skickar ett mail i alla fall, första svaret jag får ger mig inget hopp utan de säger att jag ringt för så mycket. I mitt andra mail förklarar jag mer ingående om vad som har skett och vad jag har blivit lovad. Idag får jag ett svar om att dom har gjort FEL, hur ofta får man ett sånt svar?!? Helt otroligt. Så nu ligger min faktura istället på 1061kr. De enda jobbiga e att fakturan redan är betald eftersom jag trodde att de inte fanns nå hopp. Men fakturan ligger på tidsbetalning så hoppas den går att stoppa men det borde den. Annars så får vi lösa det på annat sätt!
Plötsligt händer det som man brukar säga!
XOXO

MAMMA & PAPPA

En sak har jag glömt bort att berätta för mina kära  föräldrar!
Jag har tro det eller ej ätit BROCCOLI för första gången i mitt liv. Desstuom inte bara en gång utan TRE gånger! Jag tycker inte om det men jag lär mig. Håller jag på att bli vuxen?
XOXO

Söndag!

Gårdagen var mycket trevlig. Åkte tåg eller ja the highspeed line helt ensam till 69th street som tydligen är den värsta stationen att vara på. Massa pundare uteliggare osv.. Men jag mötte upp Mathilda och överlevde!
Vi var på King of Prussia 300 affärer! det var för mycket för mig kände jag, haha. Jag hittade i alla fall ett par skor sjuuuukt snygga!
Efter det åkte vi i alla fall hem till Mathilda. jag träffade hela hennes familj och den andra aupairen som också bor där. Vi färgade håret och hängde lite bara. Sov över där och sen hämtade Rebecca mig i morse.
Vi har varit runt här i Ardmore hela dagen. Inget speciellt har hänt förutom att vi åt sjukt stora glassar! MUMS!
Nu har jag vilat lite å tänkte gå till affären men nu spö regnar det och åskar å blixtrar så jag tror inte att jag ska gå i alla fall...
Blir eventuellt så att jag ska åka till Mathilda senare i kväll vi får se!
Jag å Mathilda åt trerätters lunch på T.G.I fridays för 13 dollar
Friterad Mozarella
.
.
.
Ingen bild på varmrätten men de var bara en hamburgare, supergod cheescake till efterrätt
.
.
.
Syns inte på bilden men Mathildas glass var som typ 6 kulor... SUPERSIZE!
.
.
.
My new shoes 26 dollar!!!! Undrar bara hur mina fötter ska klara av att gå i dom där!!! Men det är ett senare problem...
.
.
.
YAY!
XOXO

Förresten

Förresten så börjar jag bli grymt irriterad på mitt tagentbord... Några knappar som e skit sega på grund av att nån har spillt ut läsk på min dator innan jag skulle åka ;) Någon som har tips på hur jag kan få bort det utan att ta bort knapparna för jag kommer säkert lyckas ha sönder knapparna då... haha
.
.
.
.
En annan sak som jag bara måste berätta är att när man köper läsk på restauranger och liknande så smakar den jättestarkt. Det märks verkligen skillnad på hemma och här. Hemma blandar vi i mycket mer vatten, å dessutom så tycker jag det är godare hemma men man kan ju liksom inte fråga om man får blanda i lite vatten... Alla skulle kolla konstigt på mig!
XOXO

Fredag, yey!?

Seg start på den här dagen som alltid nu när jag bor här hos Rebecca. Fast det är å andra sidan ganska så skönt. Idag var jag i alla fall ute å sprang mitt på dan. Var kanske inte ett så bra val eftersom att när jag kom tillbaka till huset såg jag att det var 32 grader ute. Inte undra på att jag höll på att dö utav uttorkning och var nära på att svimma en gång. Men vad gör de då jag lever ju nu!
Efter de gick jag och Angelica till banken och sen efter det gick vi till nåt annat ställe så att hon kunde köpa ett minneskort.
Ikväll beställde vi hem Kinamat och hyrde lite filmer som vi skulle se. Tyvärr blev det så att Angelica skulle åka till sin familj redan ikväll, buhu. Fast hon ska ju till stranden så jag e ganska avis på henne. Hon verkar ha fått en toppen familj i alla fall så önskar henne all lycka.
Trodde jag skulle bli ensam hela helgen men Mathilda frågade om jag ville med till king of Prussia i morgon så yey. För er som inte vet vad det är så e de typ USAs tredje största köpcentrum, så de e stooooort! Ska bli kul å jag hoppas jag hittar en bra familj under nästa vecka :)
Dags att sova god natt!
XOXO

Vardagslyx!

Vi var tvungna att äta ute idag eftersom att Rebecca skulle bor nu på kvällen. Blev en lyxmiddag på.... Donken haha.
Efter det strosade vi bara runt lite å kollade vad som fanns i närheten. Det var nagelsalonger överallt så vi tnkte varför inte lite vardagslyx. Vi var på världens underbaraste salong. Manikyr och pedikyr för 250kr!!!! Helt underbart detta kommer jag göra oftare.
Pedikyr 20 dollar
Manikyr 17 dollar
Mina naglar alldeles gula, Maja jag lovar att använda basecoat i framtiden!
Fiina händer och fötter!
.
.
.
Nu är det världens oväder på G, vi hör ordet thunderstorm när vi var i affären sjukt läskigt hur det blixtrar över hela himlen och åskar som aldrig förr! Vi får se vart det här slutar!
Dessutom åker min fina rumskompis Angelica till sin nya familj på lördag :( Jag kommer sakna henne men hon kommer att få de så bra!
XOXO

Fiiilm

Lugn dag idag, powerwalk och sen kladdkake bakning. Rebeccas son gillade kladdkaka och tyckte det var lika gott som brownies. Vi lyckades i alla fall och den var underbar!
Vi har kollat på våra favoritkillar idag grr...
Nu ska vi mysa lite och kolla på film!
XOXO

Ian Somerhalder

Den enda killen över 30 (32 snart 33 för att vara exakt) som jag inte skulle tacka nej till är Ian Somerhalder. Grr säger jag bara och vilken tur att jag är i USA ett steg närmare kanske ska ta reda på vart han bor ;)
Den 15 September börjar säsong 3 av Vampire diaries!
XOXO

30 grader..

Angelica och jag har pracie varit på powerwalk ute i den 30gradiga värmen! Varmt å svårt att andas men en timme och 20 minuter blev det i alla fall. Det är vi mycket nöjda med.
Nu kommer bara samma problem som jag har haft när jag letade familj tidigare. Många tycker inte det är okej med tatueringar... Men det finns massor av familjer där ute och det kommer nog gå bra. Jag finns nu tillgänglig för hela USA så man vet aldrig vart jag hamnar.
XOXO

Soligt!

Har haft en mysig dag idag med Angelica och Maria vi har ätit lunch och shoppat lite idag.
Jag har handlat lite saker som jag glömde hos min förra familj tandborste och sånt. Hittade också en ny parfym på Victoria's secret.
Solen skiner i Philadelphia idag!
Nya parfymen 19 dollar = 121kr
.
.
.
Nu väntar jag bara på att jag ska få en matchning med en ny familj :)
XOXO

Hoppas solen skiner

Nu har jag varit vaken halva natten. Pratade med folk som åkte till jobbet sen när jag vaknade hade dom precis kommit hem.
Vaknar upp brevid Angelica ska bara vara idag, packa om min resväska och kanske shoppa lite.
Allt känns mycket bättre idag och jag hoppas jag kan hitta en toppen familj!
Hoppas på lite sol idag å inte skyfall som igår!
XOXO

Crazy day!

Har hänt mycket idag men jag är just nu hos en annan lcc där Angelica bor. Underbart att jag fick träffa henne men jag är inte här av den bästa anledningen.
Jag är i rematch för att min värdmamma valde att vara hemma istället för att plugga och att ha en aupair. Det känns bra för jag kände mig inte riktigt hemma i den familjen. Nu har jag två veckor på mig att hitta en ny familj och jag hoppas det blir en underbar familj. Men det ska verkligen kännas rätt å nu vet jag vilka frågor jag ska ställa och liknande.
Tack för allas stöd jag älskar er det vet ni!
XOXO

Stanna eller inte?

Jag har ingen lust att blogga. Jag ska ta den här veckan och fundera över vad jag egentligen vill. Tror jag vet vad svaret är visste nog det redan innan jag åkte...

Ingen fest!

Det blev ingen fest igår, för min del i alla fall. Jag var för trött, som vanligt haha! Körde stora bilen till köpcentrumet med Steph istället handlade dock inget utan bara kollade lite. jag hade ingen lust med shopping!
Men innan det så tog jag bilen själv å åkte och shoppade lite kändes kul att få köra själv.
60kr
45kr
60kr
XOXO

Slå ner första myten om USA

ALLA ÄR FETA!
Det stämmer verkligen INTE och hur det kan vara så förstår jag inte! Det är snabbmat överallt och i affärerna finns det inte mycket nyttigt att välja på. Men ändå ser folk ut som hemma. Mycket stort mysterium för mig det där! jag har typ sett TVÅ riktigt festa människor... Så bara så ni vet är inte alla feta här. Men Steph sa till mig att mer i förorterna är folk fetare för den "ohälsosamma" maten är billigare än det nyttiga.
Jag tycker i alla fall många gör de bra som kan hålla sig så smala och vältränade! Go gymkostnad 180kr/månad.
XOXO

Duktig tjej!

Steph hann inte följa med mig till gymmet idag så jag fick ta bilen! Första gången jag kör bil i USA och jag får köra själv. De enda jag var osäker på var om jag skulle hitta, haha. Men de gick hur bra som helst trodde jag hade kört fel men kom rätt på första försöket hur duktig är man inte då liksom. Å hur underbart är det inte med automat liksom helt sjukt otroligt skönt. Tur var i alla fall att jag fick ta deras a6 istället för Suburban såhär första gången!
Men de gick kanonbra, ska kanske fråga om jag får låna bilen igen så att jag kan åke ner och shoppa lite :) Men vi får se, väntar på att Isabella ska höra av sig så att jag vet om de blir fest ikväll eller inte!
XOXO

Naaaglar

Vad tycker ni om mina naglar förresten? ;)

Sent!

Klockan är bara halv elva och jag är dödstrött. Jag har inte varit uppe så här länge på hela veckan! Jag började bli orolig för att jag var så trött hela tiden, men efter jag pratat med Isabella idag så känns det bättre. Hon sa att hon hade gått och lagt sig runt 9 varje dag första månaden... Thats makes sense, jetlagged a month. Det som är bra dock är att jag är pigg på¨dagarna i alla fall! I morgon workout på gymmet igen. Underbart! Nu ska de bara fortsätta såhär hela året så ska ni få se en annan människa när jag kommer hem!
I morgon ska jag kanske få följa med på någon fest Isabella skulle på. Det beroro bara på om det finns plats i bilen hon ska åka med eller inte. Visst skulle det vara kul men jag vet inte riktigt om jag orkar vi får se. Gör inte så mycket om jag blir hemma.
God natt i alla fall!
XOXO

Wiie

Underbar träning på gymmet idag. Känner redan att jag börjar komma igång! Dags att ringa till DMV och boka tid för uppkörning och skrivning av mitt körkort. Sen ikväll kommer Isabella och hämtar upp mig vi ska ta en fika på Starbucks! :)
Å ja de kommer bilder på mitt rum men inte mer än så, för jag får inte lägga ut andra bilder...
Håller just nu på att "torka ut" mina skavsår som snart ska få rosa plåster på sig!
XOXO

Typiskt

Mina nya flip flop har gett mig STORA skavsår mellan tårna...

Upp å ner

Jag och lillen tog en långpromenad till en skola där vi åkte rutchkana å mest sprang runt å dummade oss. Sjukt kul i alla fall. När vi kom hem ringde Kim och Annica, jag saknar dom sjukt mycket. Känns konstigt att jag inte ska jobba med Kim i år. Konstigt och tråkigt men skönt att göra någonting annat just nu i alla fall. Får se vad som händer när jag kommer hem igen.
När vi satt och åt middag kom "the sweds" och hälsade på. Det är våra svenska grannar det var trevligt. De har en son som är 18 och ensligt Setph är han snygg bakifrån, haha sen två döttrar på 16 och 12 år. Så det blir kul att träffa den familjen lite för de brukar tydligen umgås en del.
Nu till de största händelsen idag, pratade nyss med Angelica sötaste tjejen. hon har lämnat sin familj på grund utav att mamman var dum i huvudet shit vilken historia och gud vad jag tycker synd om Angelica. Nu bor hon i alla fall hos sin LCC och jag hoppas verkligen att hon hittar en familj snart och gärna närmare mig, hihi.
Angelica och Joyce, jag hoppas verkligen att du får en bra ny familj för du ska inte behöva åka hem till Sverige!
XOXO

Efter mycket om och men...

Fan vad allt ska ta tid här. Alla vill göra saker så fort som möjligt men då blir de fel å de måste göra om så tar det dubbelt så lång tid istället. Fan vad jag hatar det just nu är jag så less. Men de blir väll bättre...
Nu har jag i alla fall ett bankkonto och ett gymkort. Det är bra.
Har precis duschat ska iväg och hjälpa Steph med lite saker sen!
På alla cyklar, löpband och crosstrainer finns en tv...
XOXO

OMG

Alltså jag är i himlen, Axel tog mig till 5 or below, där allt kostar ja 5 dollar eller under. Jag sprang runt som ett litet barn, undra om han vill träffa mig någon mer gång så som jag pratade på hela tiden... hahah
Flip flop, 3 dollar = 18kr
In ear hörlurar 5 dollar = 30kr
Och nu till det bästa!!!! 6st nagellack för 10 dollar = 60kr
HUR LÅTER INTE DET?
.
.
.
Dessutom har jag världens bästa värdföräldrar å jag är glad för allas stöd idag nu känns allt mycket bättre igen :)
XOXO

Spring spring

Idag har jag varit ute och gått mycket i värmen. Först med hundarna på morgonen 20 min. Sen var jag inne med minstingen hela dagen och medans han son pratade jag med nära och kära där hemifrån. Jag saknar er allihopa såå mycket, verkligen! <3
Efter det gick vi ut igen och tro det eller ej jag tog BÅDA hundarna och LILLEN. Herrejösses det gick men de var lite krångligt. Vivar ute å gick i ca 40 min sen hem å leka lite, lämna hundarna och sen ut igen på 20 min promenad. Efter det sprang vi runt lite ute och nu är Steph hemma. Jag har duscha, ska göra mig i ordning för sen kommer Axel och hämtar mig. Axel är en svensk aupair som varit här i en månad. Ska bli kul å fråga honom hur han har det å han kan hjälpa mig med alla frågor jag har ;) Nej nu måste jag sminka mig och klä på mig!
XOXO

Naglar!

Slutade vid sju idag så har passat på att göra min naglar, hade ju med mig lite stämplar hemifrån :) Ska köpa fler seen!!!
Gult nagellack från Sinful Colors som jag fått av Steph :) Och min favorit stämpel!
XOXO

Äckligt varmt

Vilket jävla väder, kommer man någonsin vänja sig vid den här jävla luftfuktigheten? jag var ute å gick med hundarna i en kvart idag och kom tillbaka dyngsur. Iofs hade jag jeansleggings och en t-shirt men de e bara för att de e så kallt inne.
Nu har jag i alla fall fått aircondition på mitt rum yey, nu kanske jag kan sova på nätterna!
Idag var jag och Steph och tränade på gymmet, underbart skönt! Men fan vad jag är missnöjd med mig själv sjukt hur lite jag orkar, det ska vi ändra på! jag ska komma i bättre form än vad jag var i våras! Sådeså! Dessutom fick jag dock reda på att Bradley Cooper inte tränar på mitt gym utan ett annat. Tur är väll det att hans mammas hus ligger bara några hundra meter bort från vårat!
Vi har också fixat cykeln idag så nu kan jag använda den när jag ska till gymmet, perfekt med extra träning.
Idag var också första dagen jag var ensam med minstingen, vi dansade, han jagade mig med en läskig mask, var ute (dog nästan av svett för andra gången!), åt middag och lekte lite.
I morgon ska vi skaffa ett bankkonto till mig och sen efter det hem å fixa med en massa saker! Jag kommer att vara ledig på lördag, vet dock inte än vad jag ska hitta på något kul blir de nog :)
XOXO

Nytt nytt nytt

Nu har jag en ny telefon där jag får ringa hur mycket jag vill till alla som har Verizon, gratis sms till alla och en massa andra saker...
Jag har också köpt en plånbok, super snygg, och en ryggsäck som jag kan ha mina gym grejjor i. Passade också på att köpa lite power bars.
Snart är det mat och efter det ska jag ta en simtur i poolen.
Framsida...
Baksida...
Nya telefonen :)
XOXO

Måndag

Idag var min första riktigt dag å jobba. Jag har ordnat med alla leksaker i Lucas rum, skrivit lappar och lagt saker i olika lådor. Jag har också varit ensam en stund med Mac när Steph var ute och gjorde några ärenden de gick kanonbra. Jag och Steph har också hjälpts åt att städa bland alla pysselsaker/skolsaker så nu är det ordning där!
Vi ska snart åka och skaffa en telefon och ett abbonnemang till mig och ett gymkort!
Förresten så bro Bradley Coopers mamma eller något sånt precis här i mitt område och om jag har förstått rätt så tränar han på samma gym som mig! OHHH
Bradley Cooper för alla som inte vet!!
XOXO

Tillbaka i Rydal

Nu är vi äntligen tillbaka i Rydal efter en trip till New York. Det var trevligt jag fick träffa lite av familjens släktingar och så. Vi skulle egentligen på en festival igår men det regnade så mycket så vi åkte till chuckee chees istället. Å herre gud säger jag bara, det var "videogames" små karuseller, tunnlar uppe i taket samtidigt som det var en restaurang och en scen för uppträdanden helt sjukt. Jag trodde att de bara var saker man såg på tv. Jag hade nog älskat att vara där när jag var liten och det var ganska kul att vara där nu också men jag förstår varför min familj inte går dit ofta. Jag hade världens huvudvärk efter vi hade varit där.
Chuckee chees..
På kvällen gick jag och la mig tidigt tror jag fortfarande är lite Jetlaged. Sov i alla fall 10 timmar så mår mycket bättre idag!
Vi lämnade pojkarna med deras faster och åkte sen hem. Jag tog en springtur och jag höll på att dö. Det hade regnat hela dagen samtidigt som det var 27 grader ute. Sjukt vilken luftfuktighet, jag klarade i alla fall 20 min jogging och 10 min gång runt området här för jag vågade inte springa längre.
Nu ikväll har jag bara hängt med Steph det har varit jätte mysigt vi har pratat om så mycket och jag gillar verkligen henne! Det känns som att de kommer bli ett bra år!
Nu måste jag sova för jag ska upp klockan 8 i morgon!
God natt!
XOXO

Lördag

God morgon, jag sov gott i min nya säng och det är ett plus. Jag har packat färdigt, duschat och sminkat mig. Gick precis ut men ingen var vaken än, vi ska åka om en halvtimme? Känns inte som att man är ute i lika god tid här som hemma. Jag har redan varit uppe en timme. Idag ska vi i alla fall på någon festival och sen sova över hos Chips bror, kusin eller något sånt jag kommer inte ihåg. Det blir nog trevligt!
XOXO

<3

I love to have my own bathroom!

Framme

Jag gråter för första gången, jag vet egentligen inte varför. Jag trivs hur bra som helst med min nya famlij och de är hur snälla och trevliga som helst! Lucas kom och höll om mig han är så söt. Men jag tror att alla känslor jag har haft under den här veckan kommer ut nu. Steph säger att jag kan prata med henne om allt, det känns skönt för att jag vet att hon verkligen menar det. Fast just nu har jag svårt att uttrycka mina känslor eftersom att jag inte riktigt vet hur jag känner och hur jag ska säga på engelska. Jag är ju egentligen super exited and happy!
I morgon åker vi till New york i alla fall, det ska bli kul fast de verklar som att det ska bli dåligt väder, sad :(
Nu ska jag vila en stund sen så är det mat!
XOXO

Fortsätter med lite bilder

Mamma mia!!!
Top of the rock, 67 våningar med hiss sen två våningar till
Top of the rock!
Carro, Jasmine, Anton, Hanna och lilla jag
Jasmine och New york
Underbar utsikt över Central park
Top of the rock
Sjukt hur trevliga de flesta här i USA är, snyggaste polisen i alla fall. Dessutom sjukt trevlig! Ragga lite?
Avslutar en underbar dag men den här bilden!
Nu är det snart dags att gå och äta frukost sen bär det av en nästan 4 timmars lång bussresa hem till min familj i Pennsylvania, Philadelphia, Rydal! Som jag har längtat efter den här dagen!
XOXO

NYC

Tillbaka från NYC, har varit en underbar dag! Man kan inte förstå hur mäktigt det är!
Diplom för att jag nu är en aupair, jag och Joyse min lärare!
Vi fick med oss lunch boxes till NYC!
Tuta å du från böter på 350 dollar, vilket är 2170kr!!
Denna bild är till min pappa å bror!
Finaste tjejerna som jag måste lämna i morgon :(
Frihetsgudinnan om ni inte visste det!
Anton min reskompis, vi har hållt ihop sen Arlanda, å i morgon åker vi ifrån varandra!
Fler bilder kommer när jag har tid internet är så sjukt segt här!
I morgon splittras alla vi svenskar mina nya fina vänner :( Känns tråkigt, men jag längtar efter min familj och Angelica och Jasmine är inte allt för långt borta :)
XOXO

Thursday morning

Hej alla glada, upp klockan sex i morse som vanligt. Duscha, frukost och nu en liten stund vid datorn. Känns som att på morgonen är den enda tiden nu när jag är på skolan som jag kan prata med folk där hemma. För annars blir klockan för mycket och alla ligger å sover. Idag är det som sagt skola på morgonen, vi ahr gjort ett grupparbete och min grupp ska redovisa det som en teater. Jag ska vara en tvååring som kryper runt på golvet typ, bra det för då slipper jag prata. Sen efter det blir de springa och hämta lunch och sen på bussen till New york!!!
Igår var jag så sjukt trött så jag började prata svenska med tyskarna i min grupp utan å tänka på att de inte förstod.
Dags att hämta väska och mina pengar!!!
XOXO

Evening as you say over here!

Jag känner nu att jag börjar vänja mig vid tids skillnaden (6 timmar bakåt i tiden). Nu är klockan 9 här och 3 på natten hemma å jag är inte speciellt trött. Idag hade vi singalong med alla olika länder som skulle sjunga en sång från deras eget land. Vi valde så klart små grodorna, Anton fick vara midsommarstång, haha. Efter vi sjungit klart var det middag å ALLA svenska springer till matsalen för att få komma först, vilken jävla syn!
Efter middagen var det dags att lyssna på en police officer han var rolig i typ en kvart sen så tröttnade jag lite.. Han var bara för mycket!
Just i detta nu sitter jag vid datorn och får massage av Anton, underbart. Han smörar för alla svenska tjejer å ger dom massage!
Vår lunch, quesadillas tror jag att det var. Smakade kyckling å tacos sjukt gott i alla fall!
XOXO

Lunch

har lunchrast här i värmen, jobbigt att vara ute eller nästan värre inne i huset där vi bor! Finns ingen AC! Tur är i alla fall att det finns inne i klassrummet, tråkigt bara att vi måste sitta inne hela dagarna!!!
nu är det slut på lunchrast å dags för lektion!
XOXO

Onsdag

Idag skippade jag the fruit loops till frukost. Blev en bagel med philadelphiaost istallet. Snart dags for lektion och ikvall ska det tydligen vara singalong dar man ska sjuna en lat fran varje land. Det ar sjukt hur manga aupairer det ar har, ca 220st!!
Jag har ingen termometer har sa jag vet inte riktigt hur varmt det ar, men jag kan bara saga till alla som var med i Kroatien att det haller ungefar samma varme som dar om inte lite varmare!

XOXO

ÄNTLIGEN FRAMME

Egentligen så koma jag ju hit igår men har inte varit inne någonting på datorn så har inte kunnat blogga. Igår var en lång dag, vi flög 11 st från Arlanda 14.10 och landade på JFK klockan 01.00 svensk tid. Jag har fått en rumskamrat som heter Christiane från Österrike!
Idag har vi haft lektiner hela dagen, jag har inte lärt mig något speciellt nytt... Byta blöjor och att man ska tvätta händerna ofta det kan jag redan. Känns som att det bara är wasted of time to be here. Men men det är bara några dagar kvar och morgondagen hoppas jag går fort. På torsdag har vi lektion som vanligt på morgen men vid lunch åker vi till New york city! Å på fredag åker jag till Wayne där Stephanie och grabbarna kommer och hämtar upp mig!
Maten har varit helt okej hittils men ingenting som jag skulle kunna äta hela tiden. Bagels och flingor i alla möjliga förger till frukost och sen nå korv till lunch och till middag hamburgare, majskolv och pommes.
Dags att sova snart Sverige!
Frukost
Vi såg en sköldpadda på väg till affären, dock stack typ bara huvudet upp ur vattnet!
Ben and Jerrys, jag skulle klara mig utan all skräpmat, chips och godis om jag bara skulle få välja GLASS! Dessutom kostar en Ben and Jerrys bara 25kr!!!
XOXO