God natt Sverige

I natt blir min sista natt i Sverige! Vi får se om jag kan somna, men just nu känns det som att det inte kommer vara något problem alls! så god natt, I morgon vid den här tiden har jag bara några timmar kvar tills jag landar i New York!!!
XOXO

Sista

Jag har inte tänkt så mycket under veckan att mycket som jag gör är för sista gången på ett helt år. Men idag var i alla fall sista middagen jag åt hemma. Just nu känns ingenting konstigt, jag har sagt hej då till alla vänner å packat mina väskor. Faktiskt så är väskorna liiiite nogrannare packade än vanligt men inte så mycket! Slänger nog ner lite kläder till, har ca 15 kg tillgodo men lär behövas sen när jag ska hem ändå!
Jag är helt enkelt redo att åka nu, de känns underbart. Förutom att jag gärna hade velat vara med mina vänner i Rättvik den här veckan, men man kan inte få allt.
Jag har fått massor av armband, ringar å andra smycken, fotoalbum, tavlor, filmer och liknande med massor av bilder av mina underbara vänner och av min familj. Är så otroligt glad att jag har er alla å jag ska inte glömma någon! Jag hoppas bara att ni kommer ihåg mig när allt kommer omkring men det tror jag!
Nu ska jag vila lite sen plocka lite med det sista för i morgon den här tiden sitter jag på planet från Island till USA!
XOXO

1 dag kvar

Klockan är 5 minuter över tolv, vilket innebär att det är en dag kvar! En dag jag fattar inte hur sjukt fort tiden går.
Ikväll har jag haft tjejerna över på middag och fika. Fick fina presenter fast jag inte behöver något! men tack så mycket i alla fall!
Nu ska jag i alla fall sova för i morgon ska jag packa ner allting å mysa med mina grannar, Sara och min familj!
XOXO

Ny kamera

Passade på att göra ett impuls köp idag, blev en ny digitalkamera. Eftersom att jag inte vet vart laddaren är till min gamla å plus att jag gärna ville ha en ny så nu fanns det en anledning till å köpa en ny! Ett av de jobbigaste farvälen var idag, Amanda min underbara vän jag kommer att sakna dig otroligt mycket!
I morgon kommer mamma och pappa hem och jag känner verkligen att jag behöver mammas hjälp med packingen.
Pratade lite med Steph på facebook idag och hon är världens gulligaste, jag är inte orolig alls. Allt kommer att bli så himla bra. Pojkarna frågar tydligen hela tiden om hur lång tid det är kvar tills jag kommer. SÅ SPÄNNANDE! Jag skulle nog gärna vilja åka till min familj på en gång istället för att stanna i New York de första dagarna men det får gå!
Nu ska jag sova, blir en lång dag i morgon!
XOXO

3 dagar kvar

Nu var det länge sen jag skrev, men har varit mitt uppe i allting. Säga hej då till alla kompisar, packa, tvätta å förbereda mig mentalt för det här.
Jag vet inte hur jag ska göra för att min hjärna ska förstå att jag ska vara borta så länge. Det känns som att jag inte kan följa med till Rättvik bara för att jag ska bort å göra någonting annat men att helgen efter det kommer jag vara hemma igen och allting kommer vara som vanligt...
Jag har klarat av ganska bra att sova den här veckan men inatt så tror ja att de kommer bli svårt. Några av de som jag umgåtts mest med under sommaren åker nämligen till Rättvik ikväll. Det känns redan tungt sa hej då till många igår och i förrgår men jobbigast var nog i morse när alla som sovit kvar här skulle åka hem.
Men jag har många fina vänner kvar här hemma somjag ska träffa under helgen, idag blir de middag på stan å sen lite trevligt snack på kvällen. I morgon blir det middag med tjejerna från gamla klassen och några till.
På söndag kommer Jessica, Helena å Tommy över, sen på kvällen ska jag ut å äta med mamma, pappa och Robin. Å på måndag smäller det, klockan 11-11.30 någonting kommer jag att befinna mig på arlanda å möta en massa nya vänner, för att flyga över till andra sidan jorden för att först mellanlanda på Island.
Nej nu har jag inte tid att skriva mer, ska tvätta lite å duscha!
XOXO

26 dagar kvar!

Igår så fick jag min flygbiljett! 14.10 flyger jag från Arlanda för att sen mellanlanda på Island! Jag är så exalterad! Tydligen så verkar det som att jag ska få ta med mig TVÅ resväskor på planet. Det är ju bra fast ändå inte jag känner att jag vill ta med mig så lite saker som möjligt när jag åker, för man vet ju aldrig vilket plan man åker med hem. Då kanske man helt plötsligt inte får ta med sig lika mycket. Så jag satsar nog på att ta med så lite packning som möjligt och shoppa massvis där borta!
Pratade med Steph igår om bloggen och hos sa att om jag skulle lägga upp bilder och liknande så skulle jag fråga de först om det var okej att jag la ut vissa bilder och liknande! Så det känns bra i alla fall, ni blir nog inte helt utan bilder!
Jag börjar bli lite nervös men inte så farligt än, jag ska leva här och nu här hemma först! Här är allt jag ska hinna med innan jag åker:
Kryssning till Tallin
Power meet i Västerås
Fira Mamma
Kroatien 14-24e Juli
Sista veckan hemma med mina underbara vänner och min familj
Nu är det dags att duscha, steka pannkakor och sen packa för en mysig resa till Tallin med Maja och Carro!
XOXO