14 224:-

Nu har jag betalat in avgiften till Cultural care, 14 224kr landade det på. Men då ingår också internationellt körkort, polisregisterutdrag mm... Känns surt just nu med de kommer att vara värt pengarna de e jag säker på!
Om ca 2 veckor åker jag till Kroatien ska bli underbart skönt och sen när jag kommer hem är det bara en vecka kvar tills jag ska vara på Arlanda och flyga till New York!!!
Idag ska jag passa på att steka lite i solen eftersom att den inte visar sig speciellt ofta här hemma, hoppas att det blir mer sol i Philly!
XOXO

6 veckor!

I morgon är det exakt sex veckor kvar tills jag åker till USA, det är overkligt jag förstår inte. Jag vill inte tänka på det så mycket nu för jag har det så underbart här hemma med mina vänner just nu. Steph var på Katy Perry i fredags å skrev till mig på facebook att hon tänkte på mig å att de bara var sex veckor kvar. Hon och hela familjen längtar efter mig å som jag längtar efter de. Pojkarna har kommit med i the swimmingteam, simlaget eller vad man nu säger på svenska. Jag önskar de all lycka jag ska träna dom hårt i deras pool!
I onsdags fyllde minstingen år dessutom, stora pojken 2år!
Nu har jag inte mycket mer å säga ha de gott!
XOXO

Tiden går nästan för fort!

Jag som är så dum har självklart lyckats betala in två visum avgifter till ambassaden, tur är i alla fall att Jasmine sötaste  tjejen kan ta kvittot från min ena betalning för självklart kan jag inte få några pengar tillbaka...
I morgon ska jag i alla fall prata med Steph å då ska jag fråga henne om det är okej att jag lägger ut bilder och liknande OM jag har ett lösenord på min blogg och bara de närmaste vännerna och min familj kan läsa den :)
Tiden springer iväg och nu är det inte långt kvar alls, måste kolla på vad jag ska ha för resväska, vad jag ska packa osv... Jag har ju en till resa å se fram emot innan USA Kroatien 14-24 juli med min familj, släkt å vänner. 20 stycken blir vi som åker, det kommer att bli underbart!
Men nu är det midsommar som kommer närmast jag hoppas på fint väder och mycket trevliga människor :)
XOXO

Dåligt med uppdatering

Bli inte besvikna å försvinn om jag inte uppdaterar speciellt mycket nu innan jag åker! För på bloggen vill jag skriva om mitt liv ja, men jag vill att det ska handla om min resa till USA och allt vad det innebär! De betyder som sagt att de blir lite å läsa och lite bilder nu i början. Jag lovar att det blir bättre sen!
XOXO

Snart helg?

Jag har nästan aldrig haft så svårt att gå upp som jag har haft den här veckan, men nu är det torsdag och jag jobbar min sista dag för den här veckan! Jihoooo.
Har också fått länkar av Steph till festivalen, Spiedie fest http://www.spiediefest.com/.
Ikväll blir det träning med Carro sen bio med Jessica å i morgon ska jag sova lääääänge. Eller i alla fall till typ 10!
Ha en bra dag!
XOXO

Deppig!

Just nu känner jag mig sjukt deppig å inge sugen alls på att åka fast min värdmamma berättat en massa kul saker! Det var bara en sak som hon sa som jag blev lite ledsen över, jag får inte skriva vad barnen heter och inga bilder och liknande. Jag trodde att hon skulle tycka det var okej men tydligen inte!
Visst det är inte hela världen men i alla fall de känns sjukt tråkigt att inte kunna dela ALLT med alla där hemma.
Vi har i alla fall bestämt att jag ska försöka ta amerikanskt körkort, viket inte verkar vara så svårt så jag ska börja plugga redan nu så jag kan fixa det inom en snar framtid när jag kommit dit. Jag fick också reda på att vi ska åka på en festival direkt på lördagen när jag kommer (jag kommer till familjen på fredagen). Det blir nog spännande och kul.
Hon berättade också att de har planerat att ha en BBQ med några av mina aupair vänner och deras familjer i slutet på augusti, super kul!!!!
Dags för sängen nu!
XOXO

Äntligen!

Nu har jag tagit tag i saken själv eftersom att ingen har velat hjälpa mig! Är en del kvar å ändra på bloggen men det kommer!
Här kommer jag att skriva om allt inför min resa till USA och min tid i USA! :)
XOXO

Välkommen till min nya blogg!